Enpanada / Empanada

Osagaiak / Ingredientes: 

🥟 Enpanada masa bikoitza / Masa doble de empanada
🥟 Kipula / Cebolla
🥟 Piper berdea / Pimiento verde
🥟 Tofua / Tofu
🥟 Tamaria / Tamari
🥟 Oliba olio birgin extra / AOVE
🥟 Piperbeltza / Pimienta negra

Nola egin / Preparación:

1. Zartagian, olio txorrotada batekin, kipula xehetua erregosi. En la sartén, con un chorrito de AOVE, añadir la cebolla troceadita.
2. Piperra zati txikietan moztu eta erantsi. Cortar el pimiento en trocitos y echarlo a la sartén.
3. Tofuari ura kendu eta dadotxoetan moztu ostean, zartagira erantsi. Escurrir el tofu y añadirlo a la sartén en daditos.
4. Tamaria eta piperbeltza bota. Añadir tamari y pimienta.
5. Masari zartagikoa bota, beste masaz estali eta labekatu (fabrikatzailearen jarraibideei jarraituz). Poner una masa, añadir el relleno y taparlo con otra masa y hornear siguiendo las recomendaciones del fabricante.
6. ON EGIN!!!




Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

"Pixka bat denetik" hanburgesak / Hamburguesas "un poco de todo"

Karbonara pasta brokoliarekin / Pasta carbonara con brócoli

Pasta arrosa / Pasta rosa