Bruselako azatxoak erromeroarekin / Coles de Bruselas con romero
Osagaiak / Ingredientes:
馃尶 Bruselako azatxoak / Coles de Bruselas
馃尶 Patata / Patata
馃尶 Kipula / Cebolla
馃尶 Baratxuria / Ajo
馃尶 Erromeroa / Romero
馃尶 Gatza / Sal
馃尶 Oliba olio birgin extra / AOVE
Nola egin / Preparaci贸n:
Ez dauka inolako misteriorik. Azatxoak erditik moztu, patata dadotxoetan eta kipula eta baratxuria xerra finetan. Dena labeko erretilu batean jarri eta gainetik gatza, olioa eta erromeroa bota. Labea 180 gradutara, airearekin eta beroa goitik eta behetik, 40 minutuz. Eta gozatu! ON EGIN!!!
No tiene ning煤n misterio. Cortamos las coles en mitades, la patata en dados y la cebolla y el ajo en rebanaditas delgadas. Ponemos en una bandeja para el horno y le echamos sal, AOVE y romero. El horno a 180°C, con ventilador y calor arriba y abajo, durante 40 minutos. ¡Y a disfrutar! ¡ON EGIN!
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina