Bruselako azatxoak erromeroarekin / Coles de Bruselas con romero
Osagaiak / Ingredientes:
🌿 Bruselako azatxoak / Coles de Bruselas
🌿 Patata / Patata
🌿 Kipula / Cebolla
🌿 Baratxuria / Ajo
🌿 Erromeroa / Romero
🌿 Gatza / Sal
🌿 Oliba olio birgin extra / AOVE
Nola egin / Preparación:
Ez dauka inolako misteriorik. Azatxoak erditik moztu, patata dadotxoetan eta kipula eta baratxuria xerra finetan. Dena labeko erretilu batean jarri eta gainetik gatza, olioa eta erromeroa bota. Labea 180 gradutara, airearekin eta beroa goitik eta behetik, 40 minutuz. Eta gozatu! ON EGIN!!!
No tiene ningún misterio. Cortamos las coles en mitades, la patata en dados y la cebolla y el ajo en rebanaditas delgadas. Ponemos en una bandeja para el horno y le echamos sal, AOVE y romero. El horno a 180°C, con ventilador y calor arriba y abajo, durante 40 minutos. ¡Y a disfrutar! ¡ON EGIN!
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina