Bruselako azatxoak erromeroarekin / Coles de Bruselas con romero

 Osagaiak / Ingredientes:

🌿 Bruselako azatxoak / Coles de Bruselas
🌿 Patata / Patata
🌿 Kipula / Cebolla
🌿 Baratxuria / Ajo
🌿 Erromeroa / Romero
🌿 Gatza / Sal
🌿 Oliba olio birgin extra / AOVE

Nola egin / Preparación:

Ez dauka inolako misteriorik. Azatxoak erditik moztu, patata dadotxoetan eta kipula eta baratxuria xerra finetan. Dena labeko erretilu batean jarri eta gainetik gatza, olioa eta erromeroa bota. Labea 180 gradutara, airearekin eta beroa goitik eta behetik, 40 minutuz. Eta gozatu! ON EGIN!!!


No tiene ningún misterio. Cortamos las coles en mitades, la patata en dados y la cebolla y el ajo en rebanaditas delgadas. Ponemos en una bandeja para el horno y le echamos sal, AOVE y romero. El horno a 180°C, con ventilador y calor arriba y abajo, durante 40 minutos. ¡Y a disfrutar! ¡ON EGIN!





Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

"Pixka bat denetik" hanburgesak / Hamburguesas "un poco de todo"

Baina-patatak / Judías verdes con patatas

Karbonara pasta brokoliarekin / Pasta carbonara con brócoli