Ongi etorri! ¡Bienvenidx!

@begaonegin instagram kontua ireki nuenetik pasa dira zazpi hilabete inguru, eta sukaldean egindako esperimentuak errezeta idatzietara pasatzeko aitzakiarekin ireki dut bloga. Sukaldatzea niri bezainbeste gustatzen bazaizu, errezeta berriak probatu nahi badituzu edo beganismoaren munduan berria bazara, ongietorria zara hemen! Betiko errezetak, esperimentuak, aholkuak... Nire esperientzia pertsonaletik idatziko dut, norbaiti laguntzeko gai izateko esperantzarekin. ONGI ETORRI!!!

Abrí la cuenta @begaonegin en instagram como hace siete meses, y ahora, con la escusa de escribir las recetas que voy experimentando, he decidido abrirme el blog. Si la cocina te apasiona tanto como a mí, si quieres probar nuevas recetas o eres nuevx en el mundo del veganismo, ¡eres bienvenidx! Las recetas de siempre, experimentos, consejos... Escribiré siempre desde mi experiencia personal, con la esperanza de poder ayudar a alguien. ¡BIENVENIDX!

Iruzkinak

Blog honetako argitalpen ezagunak

"Pixka bat denetik" hanburgesak / Hamburguesas "un poco de todo"

Karbonara pasta brokoliarekin / Pasta carbonara con brócoli

Pasta arrosa / Pasta rosa